Камера Визрівання М'яса. Шафа для ферментації м'яса AVS/1200
68 000 ₴
- Готово до відправки
- Код: 312
- +380 (68) 500-37-37Відділ продажу
- +380 (73) 500-37-37Відділ продажу
- +380 (99) 500-37-37Відділ продажу
- +380 (66) 500-37-37Відділ продажу кліматичної техніки
Суха витримка цього процесу спрямована на випаровування вологи та руйнування сполучних тканин внаслідок ферментації. Суть цієї технології полягає в тому, що після забою, м'ясо (кусками або напівтушами) вивішують у спеціальних холодильних камерах для дозрівання. Для цього використовується яловичина вищого ґатунку з рівномірним розподілом жиру. Температура в камері постійна та підтримується в діапазоні 1-3С, саме за цієї температури найменша ймовірність розвитку шкідливих бактерій. Камери мають бути добре вентильовані з підтриманням постійної вологості на рівні 50-80%. Через 15-28 діб, ми отримуємо ферментоване м'ясо з неймовірно насиченим смаком і ніжною консистенцією. Але варто врахувати, що за час витримки м'ясо втрачає до 20-30% своєї первісної ваги, додатково після сухої витримки доводиться зрізати верхню обсохлу шкірку з грибками, які так само сприяють процесу ферментації та посилення смаку м'яса.
В камері витримуються 3 основні параметри: температура, вологість, вентиляція. Також є регулятор швидкості внутрішніх вентиляторів, та перемикач, який регулює режим роботи вентиляторів- постійно, або тільки під час роботи компресора.
Розрахована на 150-200 кг. Об'єм камери 1000 літрів Технічні характеристики: Охолодження в діапазоні от 0 до +15 Вологість 0 до 80% Повітрообмін ( Вентиляція) за заданим часом або за перевищенням заданої вологості. Електронний блок керування дає змогу регулювати температуру, вологість, повітрообмін. Діодна підсвітка. Зволожувач повітря. Система вентиляції ( два вентилятори приточний і витяжний) Змінний фільтр приточного вентилятора. -Полиці 8 шт. Колір камери чорний.
При виробництві даного виробу за основу взятий корпус холодильної шафи Super Large UBC б/в.
Розміри: Висота 218 см Довжина 133 см Глибина 75 см
Ця Камера Універсальна! Її можна використовувати для дозрівання м'яса, сиру, сиро-в'яленої ковбаси, досить переналаштувати параметри електронного блока керування! Наявність товару уточнюйте! На всі питання відповідаймо телефоном.
Гарантія 6 місяців, допомога та консультації по роботі обладнання на протязі всього терміну експлуатації.
Є можливість "ОПЛАТИ ЧАСТИНАМИ" від Приватбанку.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Максимальна робоча температура | 12 град. |
Розташування холодильного агрегату | Вбудований |
Тип охолодження | Вентильований |
Кількість секцій | 1 |
Матеріал | Сталь |
Колір корпусу | Чорний |
Максимальна вологість | 80 % |
Тип управління | Електронне |
Номінальна напруга | 220 В |
Габаритні розміри | |
Вага | 250 кг |
Додаткові характеристики | |
Автоматичне регулювання температури | Так |
Дисплей | Так |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | AVS.Climat |
Матеріал дверей | сталь, скло |
Призначення | Для м'яса, Для ковбасних виробів, Для сирів |
Бренд | AVS.Climat |
Тип дверей | двері-купе |
Гарантія | 6 міс. |
Габаритні розміри Д,Ш,В | 750 мм, 1330 мм, 2070 мм |
Клькість дверей | 2 шт |
Лайт-бокс | Да |
- Ціна: 68 000 ₴