Продавець AVS.Climat розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
95 відгуків
promo_banner
+380 (93) 500-37-37
+380 (68) 500-37-37
+380 (73) 500-37-37
+380 (99) 500-37-37
avs-climat.com.ua
Кошик
Топ продаж

Камера Визрівання М'яса. Шафа для ферментації м'яса AVS/1200

62 000 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 312
Камера Визрівання М'яса. Шафа для ферментації м'яса AVS/1200
Камера Визрівання М'яса. Шафа для ферментації м'яса AVS/1200Готово до відправки
62 000 ₴
+380 (93) 500-37-37
Відділ продажу
  • +380 (68) 500-37-37
    Відділ продажу
  • +380 (73) 500-37-37
    Відділ продажу
  • +380 (99) 500-37-37
    Відділ продажу
  • +380 (66) 500-37-37
    Відділ продажу кліматичної техніки
+380 (93) 500-37-37
Відділ продажу
  • +380 (68) 500-37-37
    Відділ продажу
  • +380 (73) 500-37-37
    Відділ продажу
  • +380 (99) 500-37-37
    Відділ продажу
  • +380 (66) 500-37-37
    Відділ продажу кліматичної техніки
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Суха витримка цього процесу спрямована на випаровування вологи та руйнування сполучних тканин внаслідок ферментації. Суть цієї технології полягає в тому, що після забою, м'ясо (кусками або напівтушами) вивішують у спеціальних холодильних камерах для дозрівання. Для цього використовується яловичина вищого ґатунку з рівномірним розподілом жиру. Температура в камері постійна та підтримується в діапазоні 1-3С, саме за цієї температури найменша ймовірність розвитку шкідливих бактерій. Камери мають бути добре вентильовані з підтриманням постійної вологості на рівні 50-80%. Через 15-28 діб, ми отримуємо ферментоване м'ясо з неймовірно насиченим смаком і ніжною консистенцією. Але варто врахувати, що за час витримки м'ясо втрачає до 20-30% своєї первісної ваги, додатково після сухої витримки доводиться зрізати верхню обсохлу шкірку з грибками, які так само сприяють процесу ферментації та посилення смаку м'яса. 

Розрахована на 150-200 кг.    Об'єм камери 1000 літрів     Технічні характеристики:  Охолодження в діапазоні  от 0 до +15     Вологість 0 до 80%  Повітрообмін ( Вентиляція) за заданим часом або за перевищенням заданої вологості. Електронний блок керування дає змогу регулювати температуру, вологість, повітрообмін.  Діодна підсвітка.  Зволожувач повітря.  Система вентиляції ( два вентилятори приточний і витяжний)   Змінний фільтр приточного вентилятора. -Полиці 8 шт.  Колір камери чорний.

При виробництві даного виробу за основу взятий корпус холодильної шафи Super Large UBC б/в. 

Розміри: Висота 218 см  Довжина 133 см Глибина 75 см

Ця Камера Універсальна! Її можна використовувати для дозрівання м'яса, сиру, сиро-в'яленої ковбаси, досить переналаштувати параметри електронного блока керування!  Наявність товару уточнюйте!  На всі питання відповідаймо телефоном. 

Гарантія 6 місяців, допомога та консультації по роботі обладнання на протязі всього терміну експлуатації.

Є можливість "ОПЛАТИ ЧАСТИНАМИ" від Приватбанку.

 

Характеристики
Додаткові характеристики
Автоматичне регулювання температуриТак
ДисплейТак
Основні
Колір корпусуЧорний
Країна виробникУкраїна
Кількість секцій1
МатеріалСталь
Розташування холодильного агрегатуВбудований
Тип охолодженняВентильований
Тип управлінняЕлектронне
Користувацькі характеристики
БрендAVS.Climat
Вага250 кг
ВиробникAVS.Climat
Габаритні розміри Д,Ш,В750 мм, 1330 мм, 2070 мм
Гарантія6 міс.
Клькість дверей2 шт
Кількість полиць8 шт. шт.
Лайт-боксДа
Максимальна вологість80 %
Максимальна робоча температура12 град.
Матеріал дверейсталь, скло
Мінімальна робоча температура2 С град.
Номінальна напруга220 В
Номінальна споживана потужність200 Вт Вт
ПризначенняДля м'яса, Для ковбасних виробів, Для сирів
Тип дверейдвері-купе
Інформація для замовлення
  • Ціна: 62 000 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner