Продавець AVS.Climat розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
129 відгуків
+380 (93) 500-37-37
+380 (68) 500-37-37
+380 (73) 500-37-37
+380 (99) 500-37-37
avs-climat.com.ua
Кошик

Невеликі підказки по вибору холодильної вітрини для магазину

Невеликі підказки по вибору холодильної вітрини для магазину

Як визначитися під час вибору холодильної вітрини для магазину статика/динаміка, універсальна/середньотемпературна.

 

У багатьох власників магазинів виникає бажання купити холодильну вітрину, але не всі розуміють специфіку та принципи роботи такого холодильного обладнання.

 

Принцип роботи холодильної вітрини полягає в охолодженні корисного об’єму обладнання за допомогою перенесення тепла холодоагентом (фреон) у випарник із задіянням компресора. У процесі охолодження тепло виводиться в навколишній простір.

 

Чим відрізняються торгові холодильні вітрини для магазину за типом охолодження та температурним режимом.

 

За типом охолодження:
 

·         Статичне (природна циркуляція повітря)- може використовуватися всім видів продуктів харчування.

Викладка 60-80 см. Великий бокс зберігання запасів продуктів.

 

·         Динамічне (примусова циркуляція повітря) – не рекомендується для продуктів харчування схильним до «завітрювання».

Викладка до 90см, за рахунок перенесення випарника у бокс зберігання продуктів.

 

За температурним режимом діляться:

 

·         Низькотемпературні (-10…-18С) заморожені продукти харчування, напівфабрикати.

 

·         Універсальні (-3…+5С) м'ясо, риба, м'ясопродукти, продукти із високим виділенням вологи без упаковки. При мінусовій температурі у вітрині, температура на випарнику доходить до -28С, що призводить до швидкого його обмерзання, волога виділяється або з продуктів, або заходить у вітрину ззовні при відкритті. Повинна бути примусова відтайка випарника, запрограмована у контролері. За відсутності тену для підігріву випарника і, відповідно, видалення сконденсованої вологи (сніг, лід), вітрині потрібне часте розморожування.

 

·         Середньотемпературні (0…+8С) ковбасні вироби, молочні продукти, сири, соуси. Не рекомендується експлуатація в більш низькому темепературному режимі, а також розміщення продуктів з високим виділенням вологи (м'ясо свіже, риба, кулінарія у відкритому посуді), щоб уникнути зниження температури випарника, що обов'язково призведе до його обмерзання та некоректної роботи обладнання.

 

·         Теплові (+30…+90С) це професійне теплове обладнання, функціонально

призначене для демонстрації та передпродажного зберігання в підігрітому вигляді кулінарних та хлібобулочних виробів у закладах громадського харчування, кондитерських, а також гастрономічних торгових точках різної спрямованості готові продукти харчування, піца, випічка.

 

 

Повну консультацію щодо підбору обладнання, якщо Ви вирішили купити холодильну вітрину нову, або б/в для Вашого магазину, завжди можете отримати зателефонувавши нашим менеджерам в компанію  AVS.Climat або нашим партнерам.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner